Introducere

Acest site este proprietatea GAAN CORPORATE SRL (denumită în continuare „Societatea”) cu sediul în Brașov, Str. Ștefa Mironescu nr.4, înregistrată în Registrul Comertului  sub nr.J08/1779/2012, CUI RO30904308, în calitate de comerciant. Site-ul este gazduit de serverele societății. Pentru eventualele erori în utilizare apărute din cauza unor modificări, setări, upgrade-uri etc. făcute de societate ne cerem scuze. Întregul conținut al site-ului gamed.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea GAAN CORPORATE SRL si a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul societății a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Gamed.ro garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății, fără acordul scris al acesteia.

I. DEFINIȚII:

VÂNZĂTORUL – GAAN CORPORATE S.R.L. este persoana juridică autorizată ca și distribuitor al mărcilor prezente în magazinele noastre.

SITE – reprezintă adresa web www.gamed.ro

CUMPĂRĂTORUL – orice persoană fizică cu vârsta peste 18 ani și orice persoană juridică ce își crează un cont pe site și plasează o comandă confirmată de VÂNZĂTOR.

CLIENTUL – este orice persoană fizică cu vârsta peste 18 ani și orice persoană juridică.

UTILIZATORUL – este orice persoană fizică cu vârsta peste 18 ani și orice persoană juridică ce s-a înregistrat pe site și a finalizat crearea contului de UTILIZATOR  prin, care și-a dat acordul cu privire la toate clauzele din categoria Termeni și Conditii.

CONT – este o categorie din site și poate fi definit ca o interfață care permite utilizatorului să plaseze COMENZI ONLINE, după înregistrarea acestuia pe site, înregistrare care presupune transmiterea de către utilizator a unor infomații minime necesare

PRODUSE FAVORITE – reprezintă secțiunea din site în care utilizatorul își crează o lista cu PRODUSELE care dorește să le cumpere mai tarziu. Pentru crearea listei de produse favorite este necesară înregistrarea în cont.

LISTA PRODUSELOR FAVORITE – reprezintă secțiunea din site în care utilizatorul adaugă sau șterge produse pe care le poate adăuga apoi în COȘUL DE CUMPĂRĂTURI în vederea achiziționării lor prin plasarea de comandă online.

COȘUL DE CUMPĂRĂTURI – reprezinta sectiunea din site in care utilizatorul adauga sau sterge produse, pentru a finaliza comanda de cumparare a produselor.

COMANDA ONLINE – este modalitatea prin care cumparatorul ii transmite vanzatorului intentia de a achizitiona produsele de pe site-ul online. Pentru realizarea vanzarii este necesara confirmarea comenzii de catre VANZATOR. Prin plasarea unei comenzi, UTILIZATORUL confirma in mod tacit ca a citit si inteles integral TERMENII SI CONDITIILE si ca este de acord cu acestea.

PLATACU CARDUL  – modalitate se face pe site-ul www.gamed.ro

PRODUSE – sunt oricare dintre produsele listate pe site si care pot face obiectul unei comenzi online.

CAMPANIE PROMOTIONALA – reprezinta expunerea in scop comercial si pe o perioada limitata de timp a unor produse stabilite de vanzator la preturile carora se adauga DISCOUNT.

CONTRACT – este acordul de vointa dintre VANZATOR si CUMPARATOR in baza caruia, urmare a confirmarii unei comenzi online, VANZATORUL va livra CUMPARATORULUI un produs/serviciu in schimbul platii pretului aferent produsului.

In cazul de fata, acordul de vointa se realizeaza intre cele 2 parti la distanta, nefiind necesara incheierea unui act pe format hartie sau alt suport.

COMENTARIU – este o evaluare scrisa, postata pe SITE de un UTILIZATOR cu privire la un PRODUS  si care este o opinie personala a  utilizatorului. Acest comentariu poate fi o observatie pozitiva sau negativa.

INTREBARE – mod de adresare intre vanzator si cumparator cu scopul de a obtine informatii referitoare la un produs de pe SITE.

RASPUNS– reprezinta explicatia oferita de vanzator sau cumparator in urma unei intrebari.

COMUNICARI COMERCIALE -reprezinta orice tip de mesaj care contine informatii referitoare la produse de pe site, sondaje de opinie si cercetari de piata.

Utilizatorii se intregistreaza in contul lor de pe site si pot trimite impresii, comentarii, sugestii, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentand la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducand injurii unui tert. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii politice sau orice forma de spam.

TRANZACTIE COMERCIALA -reprezinta o operatiune bancara de incasare sau rambursare a unei sume de bani, operatiune efectuata in legatura cu vanzarea unui produs de pe site, prin servicii de plata electronice / online sau cu OP la ghiseul bancii

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Societate pentru Clientii care opteaza pentru primirea acestor informatii.

Prin prezentul sunt stabiliti termenii si conditiile de utilizare ai Site-ului/continutului/Serviciului de catre Client, iar folosirea prin accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/Serviciului, implica aderarea Utilizatorului/Clientului la prezentele termene si conditii.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui Utilizator sau de a modifica continutul Site-ului, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza Site-ul se va considera o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

II. POLITICA VANZARII ONLINE. CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Preturile produselor prezentate pe site sunt afisate in lei si includ TVA.

Pot plasa o comanda doar UTILIZATORII ce si-au creat un CONT PERSONAL CU USER SI PAROLA.

Comunicarea dintre cumparator si vanzator se poate face fie prin email fie telefonic la numarul de telefon afisat pe site.

Cumparatorul este de acord cu forma si modul de comunicare folosite de vanzator sa isi desfasoare activitatea comerciala.

Echipa GAMED Tehnico Medicale prezinta cat mai detaliat produsele prezentate pe site; cumparatorul accepta ca detaliile sunt cu titlu de prezentare  si ca, deci, anumite detalii putand contine erori de prezentare. Daca un produs cumparat de CUMPARATOR prin intermediul SITE-ului este trimis eronat , solutia de remediere a situatie este returnarea produsului nefolosit.

Livrarea produselor prezente pe site ca fiind pe stoc se va face in aceeasi zi, daca comanda este procesata pana in ora 13:00 in zilele de Luni-Vineri, comenzile procesate dupa ora 13:00 vor fi livrate umatoarea zi si cele de peste weekend sau zile libere vor fi livrate in urmatoarea zi lucratoare , iar pentru celelalte produse cu precomanda sau stoc furnizor termenul de livrare este de maxim 30 zile de la confirmarea comenzii.

Vanzatorul asigura ambalarea produselor vandute si transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza sau anula servicii sau vanzarea, de a sterge sau modifica continutul site-ului fara nici o restrictie sau anuntare prealabila, in cazul in care acestea comenzile, comentariile, intrebarile si orice alta postare a utilizatorilor  incalca regulile expuse in TERMENI SI CONDITII , sau folosesc un limbaj neadecvat.

In cazul persoanelor fizice, desi produsele pot fi utilizate atat de adulti, cat si de copii, vanzarea se va face doar catre o persoana in varsta de minim 18 ani.

Site-ul este creat exclusiv în scopuri de informare și nu își propune să ofere diagnostic, tratament sau profilaxie pentru nici o boală. Site-ul nu este un înlocuitor al serviciilor medicale profesioniste oferite de specialiști. Dacă aveți sau suspectați probleme medicale, vă recomandăm în primul rând să consultați un medic.

SITE-ul nu se substituie consultației și prescripțiilor medicale.  Fotografiile produselor din site sunt cu titlu de prezentare, iar materialele informative și pozele de prezentare pot fi folosite doar cu acordul scris al VANZATORULUI.

Prin utilizarea site-ului si plasarea unei comenzi, clientul accepta oferta si termenii de cumparare ale Vanzatorului, drept urmare, va rugam, sa le cititi cu atentie.

 

III. COMANDA

INREGISTRAREA unui cont este OBLIGATORIE pentru a putea plasa o comanda, transmiterea informatiilor solicitate la campurile marcate cu este obligatorie pentru transmiterea si finalizarea unei comenzi.

Utilizatorul poate efectua comanda online pe site prin adaugarea produselor in cosul de cumparaturi, , utilizand una dintre modalitatile indicate de plata si finalizand prin plata pretului produselor.

Se considera ca fiind comanda finalizata doar acele produse pentru care a fost confirmata comanda si care sunt platite prin una din modalitatile indicate.

CONFIRMAREA comenzii se face prin notificarea comunicata de VANZATOR prin telefon.

Pentru o eficienta si corecta gestionare a a comenzilor, sunt necesare datele urmatoare : adresa de e-mail valida si un numar de telefon.

 

IV. PLATA PRODUSELOR

PRETURILE prezente pe site contin T.V.A.

Pretul produselor si modalitatea de plata sunt specificate la fiecare comanda plasata de catre utilizator. Dupa confirmarea comenzii si a datelor de contact pentru livrarea produsului, vanzatorul transmite cumparatorului factura aferenta comenzii finalizate de acesta.

Cand utilizatorul plaseaza o comanda si doreste sa plateasca produsul comandat prin modalitatea de plata cu card de debit sau card de credit, dupa accesarea optiunii de plata este directionat pe pagina procesatorului de plati, si, dupa introducerea datelelor solicitate de procesator si efectuarea platii, comanda este finalizata.

Dupa confirmarea comenzii, datele furnizate ale cardului bancar nu sunt salvate pentru platile comenzilor viitoare. Datele cardului vor fi stocate catre operatorul de plati integrat, insa nu in site si nici de catre vanzator, nefiind accesibile acestora.

Prin plasarea comenzii cumparatorul este notificat telefonic despre statusul comenzii si factura pe care o primeste impreuna cu comanda.

 

V. TRANSFERUL PROPRIETATII PRODUSULUI

Dupa confirmarea comenzii produsului si efectuarea platii, produsul va fi livrat la adresa mentionata de cumparator, fiind necesar ca livrarea sa fie confirmata prin semnarea de primire a coletului si a documentelor de transport furnizate de curier. De la data livrarii se transfera dreptul de proprietate si riscul asupra produselor.

In cazul in care ridicarea produselor comercializate se face personal de catre cumparator de la sediul vanzatorului, proprietatea asupra produsului se face in urma platii produsului si a semnarii facturii de primire.

 

VI. RETUR PRODUSE

Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. Va rugam sa consultati Politica de retur accesand linkul de mai jos.

Politica Retur

VII. PROPRIETATEA INTELECTUALA. DREPTURI DE AUTOR

POLITICA DE RAMBURS – In cazul tranzactiilor online cu cardul sumele trebuie returnate in cardul initial de unde s-au primit banii.

VIII. GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele beneficiaza conform legislatiei si politicilor comerciale in vigoare de garantia acordata de fiecare producator.

In cazul cumparatorilor persoane fizice, termenul de garantie este de 1 an de la livrarea produsului.

IX. RASPUNDERE

Prin crearea si folosirea contului de utilizator pe site, utilizatorul accepta in mod expres si fara echivoc TERMENELE SI CONDITIILE DE COMERCIALIZARE si Politica de confidentialitate si prelucrarea datelor cu caracter personal de pe site.

Site-ul GAMED Tehnico Medicale foloseste cookie-uri.

Te rugam sa citesti cu atentie Politica de Cookies.